Veldlof lokale verse groenten
622
post-template-default,single,single-post,postid-622,single-format-standard,bridge-core-2.6.5,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Veldlof lokale verse groenten

Wij steunen lokaal! Kent u de kleinschalige kwekerij Veldlof al gelegen aan de Nigtevechtseweg. Dit is een initiatief van Marjolein. De smaakvolle en natuurlijk gekweekte ingrediënten van Veldlof zijn te bestellen op Veldlof.nl. Het is zeker de moeite waard om haar tuin op vrijdags te bezoeken en zelf de heerlijke groenten uit te zoeken, of een vrolijk plukboeket te plukken.
Het dorpshuis biedt de mogelijkheid om de bestelde tassen op donderdag ochtend tussen 10.00 en 11.30 uur af te halen.