Contact
310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-310,bridge-core-2.6.5,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Alles begint bij contact.

Het dorpshuis wordt beheerd door Lucy Versloot. U kunt al uw wensen rondom uw activiteit met haar bespreekbaar maken en zij zal dit op een prettige en professionele wijze voor u verzorgen.

Het Dorpshuis ligt in het midden van Vreeland en is zeer goed bereikbaar, zowel met de fiets alsook met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het Dorpshuis. Parkeergelegenheid met invalide parkeerplaats en 2 oplaadpalen voor elektrische auto’s.

Bestuur:
Het bestuur van het dorpshuis wordt gevormd door een groep enthousiaste vrijwilligers:

Voorzitter:
Hans de Vries

Secretaris:
Annemarie Schouw

Penningmeester:
Jaap Jan Prikken

Interieur, Marketing en Communicatie:
Christel van Rooij

Beste leden en bezoekers van het Dorpshuis,

 

Helaas heeft de rijksoverheid strengere corona maatregelen moeten afkondigen.

  • Er geldt een sluitingstijd voor alle locaties en evenementen tussen 17.00 en 05.00 uur. Dit geldt dus ook voor het Dorpshuis
  • Overdag kan er gebruik gemaakt worden van het Dorpshuis met inachtneming van 1,5 meter afstand. Dit is verplicht voor alle volwassen vanaf 18 jaar.
  • Er moet een mondkapje gedragen worden bij het lopen door het Dorpshuis. Dat mag af op een zitplaats.
  • Er wordt weer gecontroleerd op het hebben van een coronabewijs, ofwel het hebben van een geldige QR-code.

 

Deze maatregelen zijn 28 November ingegaan. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.

 

We vinden dit allemaal erg vervelend, maar we hebben er natuurlijk begrip voor. Het is belangrijk dat we de maatregelen in acht nemen.

 

Blijf gezond! En hopelijk tot binnenkort.

Namens het bestuur