De zalen
301
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-301,bridge-core-2.6.5,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Het Dorpshuis beschikt over verschillende fijne zalen, geschikt voor 10 tot 125 personen.

De huiskamer

De huiskamer

Dit is het hart van het Dorpshuis. Een heerlijke lichte ruimte met voldoende tafels en zitplaatsen. Een fijne bank, alsmede een grote leestafel en goed gevulde boekenkast. En bij uitvoeringen in de grote zaal kan de huiskamer tevens gebruikt worden in de pauzes. Uiteraard is deze zaal ook te huur voor bruiloften, feesten, workshops, bijeenkomsten en recepties. Deze zaal heeft een ruime bar en beschikt ook over een biljart.

Grote zaal + bar

Grote zaal + bar

Deze zaal biedt ruimte aan circa 100-125 personen en is voorzien van een toneelpodium voor optredens. Tevens is hier een kleine bar aanwezig. Zeer geschikte zaal voor toneel, cabaret, filmavonden, discofeesten, yogaklassen etc.

Tuinkamer

Tuinkamer

Deze kamer ligt aan de patiotuin. Het is een heerlijk lichte kamer met zicht op de tuin en biedt werkplek aan 4 ZZP’ers. De ruimte is ook geschikt als vergaderruimte met maximaal 8 personen.