De zalen
301
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-301,bridge-core-2.6.5,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Het Dorpshuis beschikt over verschillende fijne zalen, geschikt voor 10 tot 125 personen.

De huiskamer

De huiskamer

Dit is het hart van het Dorpshuis. Een heerlijke lichte ruimte met voldoende tafels en zitplaatsen. Een fijne bank, alsmede een grote leestafel en goed gevulde boekenkast. En bij uitvoeringen in de grote zaal kan de huiskamer tevens gebruikt worden in de pauzes. Uiteraard is deze zaal ook te huur voor bruiloften, feesten, workshops, bijeenkomsten en recepties. Deze zaal heeft een ruime bar en beschikt ook over een biljart.

Grote zaal + bar

Grote zaal + bar

Deze zaal biedt ruimte aan circa 100-125 personen en is voorzien van een toneelpodium voor optredens. Tevens is hier een kleine bar aanwezig. Zeer geschikte zaal voor toneel, cabaret, filmavonden, discofeesten, yogaklassen etc.

Tuinkamer

Tuinkamer

Deze kamer ligt aan de patiotuin. Het is een heerlijk lichte kamer met zicht op de tuin en biedt werkplek aan 4 ZZP’ers. De ruimte is ook geschikt als vergaderruimte met maximaal 8 personen.

Beste leden en bezoekers van het Dorpshuis,

 

Helaas heeft de rijksoverheid strengere corona maatregelen moeten afkondigen.

  • Er geldt een sluitingstijd voor alle locaties en evenementen tussen 17.00 en 05.00 uur. Dit geldt dus ook voor het Dorpshuis
  • Overdag kan er gebruik gemaakt worden van het Dorpshuis met inachtneming van 1,5 meter afstand. Dit is verplicht voor alle volwassen vanaf 18 jaar.
  • Er moet een mondkapje gedragen worden bij het lopen door het Dorpshuis. Dat mag af op een zitplaats.
  • Er wordt weer gecontroleerd op het hebben van een coronabewijs, ofwel het hebben van een geldige QR-code.

 

Deze maatregelen zijn 28 November ingegaan. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.

 

We vinden dit allemaal erg vervelend, maar we hebben er natuurlijk begrip voor. Het is belangrijk dat we de maatregelen in acht nemen.

 

Blijf gezond! En hopelijk tot binnenkort.

Namens het bestuur